Top 5 tuinmeubelen van 2018

Het voorjaar staat weer voor de deur en de nieuwe collectie is bijna compleet! In deze blog blikken we terug op vorig jaar en laten we je zien wat de toppers van 2018 waren. Laat je inspireren door de verschillende stijlen die ook dit jaar een eigentijdse blikvanger zijn in je tuin of op het balkon!

 

1. Sophie collectie - Hartman

De Sophie collectie is geïntroduceerd in 2017 en wordt ook wel de nieuwe klassieker van Hartman genoemd. De basis van de Sophie lijn, het hippe kuipstoeltje, is eenvoudig met verschillende stijlen te combineren. De Sophie lijn is in 2018 uitgebreid met leuke varianten op de stoel, hippe tafels in verschillende materialen en kleurrijke parasols. Dit jaar worden er nieuwe kleuren toegevoegd en wordt de collectie uitgebreid met een leuke barset.

Sophie Yasmani

 

2. Tanger tafel - Hartman

De Tanger tafel is niet voor niets een topper! De tafel heeft een stoere look door de keramische inlegbladen en past daardoor goed in een industriële stijl. Maar de tafel is ook gemakkelijk te combineren met verschillende diningstoelen. De Tanger tafel is daarnaast erg onderhoudsvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd!

Tanger

 

3. Elements loungeset - Apple Bee

Vlechtwerk met een nieuwe look! Deze tijdloze loungeset van Apple Bee heeft als uitgangspunt het kubisme. Dit is duidelijk terug te zien in de royale vierkante vormen. Het model, dat al langer bestaat, heeft in 2018 jaar een update gekregen in de vorm van extra dik vlechtdraad. In combinatie met de natuurlijke warme kleur geniet je in de Elements loungeset optimaal van het Bourgondische buitenleven.

Elements XL crete sfeer

 

4. Mistral loungeset - 4 Seasons Outdoor

Bij de moderne platformset Mistral wordt de strakke uitstraling van aluminium gecombineerd met warm teakhout. De platform stijl is een trend die we ook in 2019 weer veel zullen zien. De royale kussens, in combinatie met de verschillende plateaus, zorgen voor het ultieme loungegevoel! De All Weather kussens zijn bovendien bestemd tegen een regenbui.

Mistral loungeset

 

5. Lisboa stoel - 4 Seasons Outdoor

De hippe Lisboa stoel is handgemaakt met topkwaliteit vlechtwerk. Het kuipstoeltje heeft mooie rondingen die in een modern jasje zijn gestoken. Het fijne donkere vlechtwerk combineert erg mooi met het teakhouten onderstel. De Lisboa stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemakkelijke met diverse materialen te combineren. Wij vinden deze variant prachtig bij een teakhouten tuintafel!

lisboa

 

Ben je geïnspireerd geraakt door de toppers van 2018? Bekijk deze meubelen én de nieuwe collectie in onze ruime showroom. Wij kijken graag met je mee!