Summer Sale

De Summer Sale is weer begonnen! Ben jij op zoek naar een sfeervol en modern tuinmeubel voor een superaantrekkelijke prijs? Bekijk dan snel deze 5 highlights uit onze sale!

 

1. Rio Cosy lounge diningset - Taste by 4 Seasons Outdoor

Twijfel je tussen een lounge- of diningset? Met de Rio Cosy lounge diningset combineer je het comfort van een royale loungeset met het gemak van een diningset. Door de hogere rugleuningen en heerlijke kussens kun je comfortabel dineren en urenlang natafelen.

 

Rio Cosy Lounge Diningset

2. Bali sofaset - Suns

De hippe Bali sofaset sluit met de robuuste ropedraden perfect aan op de laatste trends. Het ‘rope’ wordt bij de Bali tuinset gecombineerd met sfeervolle donkere kussens en stoer eucalyptus hout. De kussens zijn bovendien waterafstotend, waardoor ze bestemd zijn tegen onverwachte regenbuien.

 

Bali loungeset

3. Tomaz - Taste by 4 Seasons Outdoor

De Tomaz loungeset staat voor praktisch design! In de weggewerkte opbergruimtes kan je veel spullen kwijt, zoals de kussens van de loungeset of speelgoed van de (klein)kinderen. De Tomaz loungeset bestaat uit een aluminium frame met hoge kwaliteit vlechtwerkdraad in een moderne kleur. Door de royale kussens geniet je bovendien van urenlang zitplezier!

 

Tomaz loungeset

4. Lovina - Taste by 4 Seasons Outdoor

Heerlijk loungen doe je in de Lovina platformset van Taste by 4 Seasons. De strakke Lovina loungeset valt op door het design en de stijlvolle combinatie van teakhout en aluminium in de kleuren antraciet of wit. De moderne loungeset heeft een uitstekend zitcomfort door de royale kussens, die bovendien weersbestendig zijn.

 

Lovina loungeset

5. Novas - Suns

Wil je graag het knusse gevoel van een stoffen bank ook buiten ervaren? Ga dan voor de Novas loungeset van Suns. Deze moderne loungeset is gemaakt van het bijzondere materiaal Sensotex. Hierdoor voelt de bank aan als een echte stoffen bank, maar heeft het de weerbestendige eigenschappen van kunststof. Sensotex is licht, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Een bijzonder loungemeubel voor op het terras of balkon!

 

Novas loungeset

 

Benieuwd naar alle andere aantrekkelijk geprijsde meubelen? Kom langs in onze winkel en probeer de meubelen uit onze Summer Sale zelf!