De leukste Vaderdagtips!

Volgende week is het weer Vaderdag, dé dag om jouw vader te verwennen en in het zonnetje te zetten. In deze blog geven we je een aantal zomerse cadeautips waarmee je hem zekers zult verassen!

 

1. Synergy led lamp

Een koud biertje, goede muziek en sfeervolle verlichting; met de Synergy lamp haal je alle ingrediënten in huis voor een gezellige zomeravond. De ledlamp geeft een sfeervol licht, heeft een ingebouwde speaker die je eenvoudig verbindt met je mobiele telefoon en kan bovendien gebruikt worden als koeler bij de borrel. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Synergy led lamp

 

2. Miguel planter

Heeft jouw vader groene vingers? Dan is de Miguel plantenbak van 4 Seasons Outdoor waarschijnlijk een schot in de roos! Deze stijlvolle houten plantenbakken zijn een plaatje in de tuin en staan goed bij ieder tuinmeubel. Door verschillende hoogtes met elkaar te combineren, kun je een mooie opstelling maken met de mooiste planten en bloemen. Verkrijgbaar in een vierkante en ronde vorm

 

Miguel plantenbak rond

 

3. Kome loungechair

In de Kome loungechair kom je na een drukke (werk)dag helemaal tot rust. De stoel heeft een modern design met sfeervol rope en is daarnaast erg comfortabel! De loungestoel is gemakkelijk met verschillende tuinmeubelen te combineren maar ook erg gaaf als los item op het terras of in de tuin.

 

Kome loungechair Yoi

 

4. Riva parasol 

Een parasol biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar geeft ook direct een geborgen gevoel op je terras! Een fijne parasol is dan ook onmisbaar op warme zomerdagen. De Riva parasol van Platinum is een leuke kwalitatieve parasol voor een vriendelijke prijs! Verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes.

Platinum Riva parasol

Op zoek naar een leuk cadeau voor Vaderdag? Al deze leuke items vind je terug in onze winkel. Wij kijken graag met je mee!