De leukste diningstoelen van Suns

Met een comfortabele diningstoel geniet je extra lang van je ontbijt, lunch of diner in de zon! In de collectie van Suns vind je een aantal nieuwe modellen die perfect aansluiten bij de laatste trends. In deze blog laten we je onze vier favoriete diningstoelen van Suns zien!

 

1. Tutti diningchair

De Tutti diningchair is een moderne, comfortabele stoel die eigenlijk op ieder terras mooi staat! Het model heeft een aluminium frame gecombineerd met textileen waardoor de stoel erg licht en eenvoudig te verplaatsen is. Dankzij het tijdloze design en de gebruikte materialen, is stoel moeiteloos met diverse tuinmeubelen te combineren. De Tutti diningchair is er in verschillende kleuren en verkrijgbaar met of zonder teakhouten armleggers. Wil je de stoelen in de winter opbergen? Geen probleem. De stoelen zijn stapelbaar, zodat je ze eenvoudig op kunt bergen.

 

Tutti vario antraciet diningset

2. Matera dining

Deze charmante Matera tuinstoel is een plaatje op het terras of balkon. De Matera heeft een frame van aluminium met daaromheen weersbestendig touw (rope). Dit hoogwaardige touwwerk zit erg comfortabel en is bovendien kleurvast. Zo kan je nog langer genieten van de prachtige kleur groen of stijlvolle kleur grijs. De Matera is gemakkelijk te combineren met verschillende tuintafels, bijvoorbeeld met de teakhouten Savona tafel.

 

Virenze 80 alu Matera groen

3. Antas diningchair

De mooie Antas diningchair heeft de look en feel van een binnenstoel, maar kan het hele jaar buiten blijven staan! De stoel valt op door het mooie design en is daarnaast extra comfortabel dankzij het weersbestendige zitkussen. De moderne stoel is gemaakt van SensoTex en Fast Dry Foam. Dit zijn materialen die weerbestendig zijn en bovendien snel drogen na een regenbui. Zo kan je ook na een regenbui weer genieten van de eerste zonnestralen! 

 

Antas dining

4. Anzio dining

De elegante Anzio tuinstoel valt op door zijn strakke, vloeiende lijnen. De zitting van de stoel is zo gevormd dat het extra veel comfort geeft en dankzij het weersbestendige Sunbrella materiaal, kan de Anzio het hele jaar buiten blijven staan. Dit is dé ideale stoel voor lange zomeravonden! 

 

Anzio diningchair

Wil je deze leuke diningstoelen van Suns graag eens uitproberen? In onze winkel vind je alle modellen terug. Wij kijken graag met je mee voor de leukste combinaties!