De leukste moederdagcadeaus!

Op zoek naar een origineel cadeau? Mulders heeft een ruime keuze moederdagcadeaus, waarmee je jouw moeder in het zonnetje zet! Wij zetten de mooiste accessoires voor je op een rij!

 

1. Hangstoel Bean modern weaving

In een comfortabele hangstoel geniet je ontspannen in de zon van bijvoorbeeld een lekkere kop koffie. De Bean hangstoelen bestaan uit luchtig vlechtwerk, zijn handgemaakt en hebben ieder een unieke uitstraling.

 

Bean hangstoel

2. Cosi lantaarns

Met de compacte tafelhaardjes van Cosi creëer je altijd een gezellige sfeer: thuis, onderweg en op vakantie! De gashaardjes zijn eenvoudig in gebruik en branden op een kleine gascartouche tot wel zes uur lang! De Cosi lantaarns zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

 

Cosi tafelhaardjes

3. Synergy vloerlamp

Deze led-vloerlamp van Deens design heeft een ingebouwd, multifunctioneel compartiment. De Synergy geeft sfeervol warm licht, maar levert ook hoogwaardige audio met een snelle synchronisatie naar bijvoorbeeld een mobiel apparaat. Daarnaast kan de lamp gebruikt worden als vaas of als koeler voor je favoriete drankjes. 

 

Synergie lamp Synergy lamp

4. Miguel planter

De stoere Miguel plantenbak is een robuuste bak gemaakt van teakhout. Door de verspringende latten heeft de Miguel een moderne uitstraling, maar is dankzij het warme hout ook prachtig in een natuurlijke tuin. Je kan ze ook gebruiken als entree van bijvoorbeeld een oprit. 

 

Miguel Planter

5. Garden Impressions vloerkleed

Maak je tuinset helemaal af met een mooi buitenkleed. De kleden zijn gemaakt van polypropyleen; een onderhoudsvriendelijke kunststof met een hoge UV-resistentie. Daardoor blijven de kleden mooi van kleur en zijn ze bestand tegen verschillende weersinvloeden. Kies voor een hip patroon of voor een stijlvolle, neutrale kleur en breng de sfeer van binnen naar buiten!

 

Buitenkleed

 

Geïnspireerd geraakt door alle leuke en weersbestendige accessoires? Deze en nog vele andere modellen vind je terug in onze ruime winkel. Al onze accessoires zijn uit voorraad leverbaar.