Top 5 bijzettafeltjes voor in de tuin

Een leuke bijzettafel in de tuin maakt dat gezellige zitje helemaal af. Maar een bijzettafel is ook erg praktisch. Je kunt hem gebruiken als tafel, maar ook als extra zitplek of om sfeervolle accessoires op te plaatsen. Ben je op zoek naar een tuintafeltje om naast die comfortabele loungestoel te zetten of zoek je een bijzettafel die perfect past bij die gezellige loungebank? Wij hebben de 5 leukste bijzettafels voor je op een rijtje gezet.

 

1. Twiggy - Apple Bee

De opvallende Twiggy bijzettafel van Apple Bee bestaat uit verschillende boomstronkjes en bijpassende handvatten van touw. Deze stoere bijzettafel is gemakkelijk te combineren met andere tuinmeubelen, maar komt vooral goed tot zijn recht in een natuurlijke tuin. Zet een aantal verschillende kandelaars op de Twiggy bijzettafel om nog meer sfeer in de tuin te creëren!

 

Twiggy bijzettafel voor in de tuin

2. Smile - Beach 7

Van deze tafeltjes word je vrolijk! De Smile loungetable set van twee tuintafeltjes hebben een grappige vorm en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren; van zwart en mystic grey tot okergeel en aqua. Een groot voordeel van deze bijzettafels is dat ze erg licht zijn en hierdoor eenvoudig verplaatst kunnen worden. Hierdoor is deze bijzettafel voor in de tuin multi-inzetbaar.

 

Smile tuintafeltje blauwSmile tuintafeltje geel

3.  Donut - 4 Seasons Outdoor

Deze multifunctionele bijzettafel valt op door zijn bijzondere ronde vorm en vlechtwerkdraad.. De Donut van 4 Seasons Outdoor is te gebruiken als tafeltje, als extra zitplek of als leuke accessoire. Verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren.

 

Donut bijzettafel tuin

4. Essence - 4 Seasons Outdoor

Deze strakke bijzettafeljes van 4 Seaons Outdoor (nestings) staan prachtig bij verschillende soorten loungesets. Het gepoedercoate aluminium frame en het teakhouten blad zijn namelijk tijdloos. Schuif de twee bijzettafels in elkaar om zo een ruimere salontafel te creëren of gebruik ze los van elkaar op verschillende plekken. De tafels zijn rank van vorm en sluiten perfect aan op de laatste trends!


Essence bijzettafel set

5. Lily - Max & Luuk

Dit leuke tuintafeltje van Max & Luuk met antraciet frame heeft een hip drift teakhouten blad. Het blad zal na verloop van tijd vergrijzen in een mooie zilvergrijze kleur. Het slanke maar toch opvallende bijzettafeltje combineert prachtig met andere meubelen uit de Max & Luuk-collectie. Ga bijvoorbeeld voor de Anna stoel in combinatie met de Lily bijzettafel voor in de tuin.

 

Lily bijzettafel tuin

Op zoek naar een leuk bijzettafeltje om jouw tuinmeubel helemaal af te maken? In onze winkel vind je alle bijzettafeltjes gecombineerd met verschillende lounge- en tuinsets. Probeer zelf de leukste combinaties uit!