Scandinavische invloeden in de tuin

De Scandinavische woonstijl is een trend die al een aantal jaar erg populair is. Niet zo vreemd, want de rustige kleuren, bijzondere designs en mooie materialen zijn tijdloos en erg geliefd. In onze collectie hebben wij een aantal mooie items die perfect passen binnen de Scandinavische stijl. Hierdoor maak je moeiteloos de overgang van binnen naar buiten!

 

Iconisch & comfortabel

Een van de meest iconische items binnen de Scandinavische stijl is toch wel de kuipstoel. De kuipstoel, zoals de Sophie van Hartman en de Chamonix van Beach 7, is ideaal voor buiten door het onderhoudsvriendelijke en lichte kunststof. Bovendien zorgt de ergonomisch gevormde kuip voor extra veel zitcomfort. Combineer de kuipstoel voor een echte Scandinavische look met een bijpassende kunststof tafel of een mooie houten eettafel. Wil je graag net iets anders? De Coral Reef diningstoel is een leuke variant!

 

Sophie diningset Chamonix diningchair wit

 

Stijlvol naturel

Het gebruik van rustige, natuurlijke kleuren is kenmerkend voor de Scandinavische stijl. Hout is dan ook een materiaal dat perfect binnen deze stijl past en prachtig staat in een groene omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistische tafel met tapse schuine poten voor een stijlvolle en strakke uitstraling. 

 

Sophie Studio Armchair Teak diningset

 

Ontspannen genieten

Wat is lekkerder dan even tot rust komen met een kopje koffie. In Scandinavië hebben ze er zelfs een woord voor: fika. Dit is een sociaal gebruik in Zweden en Finland waarbij dagelijkse bezigheden of werk worden onderbroken om samen koffie of thee te drinken. En waar doe je dat nou beter dan in een heerlijke comfortabele loungeset? Een moderne aluminium loungeset met strakke lijnen zoals de Lincoln van Garden Impressions past perfect bij deze stijl! 

 

Lincoln loungeset

 

De perfecte accessoires

Om de look helemaal af te maken ga je natuurlijk voor bijzondere accessoires die rust en sfeer uitstralen. Met een buitenkleed in naturel kleuren ervaar je ook buiten het knusse gevoel van binnen. Voor ‘s avonds is een designlamp met strakke vormen het ideale item om nog langer te genieten van mooie zomeravonden.

 

Buitenkleed  Buitenlamp

 

Ben je op zoek naar meubelen die passen binnen de Scandinavische woonstijl? In onze ruime collectie zijn verschillende items te vinden met een moderne uitstraling en bijzonder design. Probeer de tuinmeubelen in onze ruime showroom zelf uit!