Genieten van de zomer met de loungetoppers van Yoi!

Genieten van de zomer met de loungetoppers van Yoi!

De zomer komt eraan! Vier de vakantie in eigen tuin met een heerlijke loungeset van Yoi. Ontspannen genieten van de zon met familie of vrienden, in deze moderne loungesets kom je helemaal tot rust. In deze blog laten we je graag de toppers uit de collectie zien!

Midori hoekset

Met de Midori loungesets kun je veel kanten op. Ga je voor een sofaset met losse banken of juist een hoekset? Dit is allemaal mogelijk!  De strakke loungeset met aluminium frame is gemakkelijk in onderhoud en heeft heerlijke Olefin kussens die vuil- en waterafstotend zijn. Doordat de Midori een schuine hoge rugleuning heeft, ervaar je extra veel comfort. Door de keuze in wit, zwart of donkergrijs frame en de verschillende kleuren stof is er altijd wel een Midori set die past binnen je favoriete stijl. 

Het ultieme lounge gevoel

Ben je op zoek naar extra veel zitplekken? Met de Midori loungestoelen breid je de loungeset naar wens uit en creëer je een speelse look. Wil je graag het ultieme lounge gevoel ervaren op een warme zomerse dag? Dan is het Midori loungebed de perfecte aanvulling in de tuin. Dit heerlijke dubbele loungebed heeft heerlijke royale kussens en ook dezelfde comfortabele rugleuning als de loungeset. 

Tori hoekset

De Tori hoekset is een fijne loungeset met aluminium frame en teakhouten accenten. De Tori hoekset heeft comfortabele kussens die gevuld zijn met hoogwaardig schuim waardoor het zitcomfort lang behouden blijft. De Tori hoekset heeft een aluminium frame waardoor de set gemakkelijk in onderhoud is. Verkrijgbaar met stijlvolle beige of groene kussens. 


Nieuwsgierig geworden naar deze fijne loungesets van Yoi? Kom langs in onze winkel en bekijk de verschillende opstellingen en kleuren van de Midori en Tori hoeksets in onze showroom.