De leukste cadeaus voor Moederdag

Zondag 10 mei is het weer Moederdag! De dag om jouw moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wij zetten in de blog een aantal leuke cadeautips voor je op een rij!

 

1. Suns lampen

Met de leuke lampen van Suns creëer je direct sfeer op het terras of balkon. De lampen werken op zonne-energie en zijn gemakkelijk in gebruik. Dankzij de schakelaar met drie verschillende standen vind je altijd het perfecte licht voor iedere gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor sfeervol licht voor een gezellige zomeravond of ga voor functioneel licht voor het lezen van een goed boek. Verkrijgbaar in verschillende leuke modellen en kleuren!

 

Suns staande lamp Suns lamp

 

2. Suns Vasi

Met een bos bloemen maak je iedere moeder blij. Nog leuker, een bos bloemen met een mooie vaas erbij! De Vasi van Suns is gemaakt van 100% aluminium en kan daardoor altijd buiten blijven staan. Het mooie design en de aansprekende kleuren zorgen ervoor dat deze vaas gemakkelijk bij ieder tuinmeubel te combineren is. De vaas is ook leuk in combinatie met bijvoorbeeld een paar grote takken pampasgras.

 

Suns Vasi vaas

 

3. Suns poefen en kussens

Met een lekkere poef en sfeervolle kussens maak je een tuinset nog comfortabeler! De textiellijn van Suns is gemaakt van gerecyclede plastic flessen, maar voelt heerlijk zacht aan. Door het kunststof materiaal zijn de kussens en poefen weersbestendig en erg geschikt voor buiten, maar je kunt ze zeker ook leuk binnen gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren!

 

Suns poef

 

4. Yoi Hokan dienblad

Presenteer het ontbijt op bed tijdens Moederdag op dit stijlvolle dienblad van Yoi! Het dienblad is gemaakt van gepoedercoat aluminium waardoor het ook erg geschikt is om buiten te gebruiken. Leuk om bijvoorbeeld te decoreren bij een tuinset met wat kaarsen of een mooie lamp. Het dienblad is verkrijgbaar in twee maten en in de kleuren wit en grijs.

 

Yoi Hokan dienblad

 

5. Yoi Mizu ligbed

Ze staat altijd voor iedereen klaar en is de spil in het gezin. Daarom gun je haar af en toe ook een momentje voor zichzelf. De Mizu ligbedden van Yoi zijn lichtgewicht, gemakkelijk in onderhoud en lekker comfortabel. Ideaal voor een lekker ontspanmomentje in de zon! Verkrijgbaar in zwart, grijs en wit.

 

Yoi Mizu ligbed

 

Ben je op zoek naar een sfeervol cadeau om je moeder te verrassen? Kom langs in onze winkel. Wij hebben deze leuke items op voorraad!