Tuinmeubeltrends 2019

De lente is begonnen! Tijd voor weer een nieuw seizoen. Het seizoen van bloemen in bloei, lammetjes in de wei en de eerste warme dagen in de zon. Wat is er dan fijner om je alvast te oriënteren op een tuinmeubel waarin je heerlijk van het voorjaar kan gaan genieten? Wij laten je dan ook graag de tuinmeubeltrends van dit jaar zien!

 

Trendy rope

Een trend die vorig jaar is ingezet maar nog steeds erg hot is, is rope. Dit weerbestendige touw geeft een stoere, natuurlijke look en is met veel materialen te combineren. Rope is een sterk materiaal dat gemakkelijk het hele jaar buiten kan blijven staan. We zien rope terugkomen in hippe loungestoelen, zoals de Queens tuinstoel, of verwerkt als detail in loungesets, zoals de Athos loungeset.

Rope tuinstoel

De leukste hangstoelen

Op zoek naar een plekje voor jezelf alleen? Om een boek te lezen? Of te genieten van de zon? Ga dan voor een comfortabele hangstoel. Deze leuke stoelen schommelen lekker met je mee en staan ook nog eens geweldig in iedere tuin of balkon! Onze hangstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Hangstoel tuin

Aluminum: favoriete lichtgewicht

Een trend die we dit jaar veel gaan zien, is het gebruik van aluminium bij tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een moderne uitstraling en zijn daarnaast licht van gewicht en erg gemakkelijk in onderhoud. Vind je de uitstraling iets te modern? Ga dan voor een aluminium meubel met houten accenten of combineer aluminium met een sfeervol buitenkleed en accessoires van verschillende materialen.

Aluminium hout tuinmeubelen

Kleur in de tuin

Toe aan wat kleur in de tuin? Ga dan voor een vrolijke tuinset in een van de trendkleuren: warm rood, okergeel of olijfgroen. In onze collectie vind je verschillende kleurrijke dining-, lounge- of barstoelen. Liever niet teveel kleur, maar wel graag een opvallend meubel? Misschien is de Delphin diningchair met zijn leuke motief iets voor jou! Combineer de stoelen bijvoorbeeld met hout voor een sfeervolle look.

Kleur in de tuin tuinmeubelen

 

Enthousiast geworden van de tuinmeubeltrends van 2019? In onze winkel vind je alle trends en verschillende stijlen tuinmeubelen terug. Laat je inspireren door de nieuwe collectie en probeer alle stijlen zelf uit!