Top 3 meubelen Yoi

Dit jaar hebben wij het nieuwe label Yoi aan onze collectie toegevoegd. Yoi, een label van Borek is, heeft aantrekkelijke Europese ontwerpen met een Oosters tintje. In de meubelen ervaar je veel comfort en dankzij de zachte bekleding geniet je extra van het echte zen-gevoel! In deze blog showen we onze drie favorieten uit de collectie.

 

1. Tori cornerset 

De Tori cornerset van Yoi bestaat uit modern aluminium gecombineerd met teakhout voor een warme sfeer. De loungeset is ook gespiegeld te plaatsen. Jij bepaalt dus je zelf waar je de lange zijde plaatst. De grote loungetafel is ideaal om gezellig aan te borrelen. Extra zitplaatsen nodig? Combineer met de Kome loungechair voor een mooi geheel!

 

Yoi Tori cornerset

 

2. Midori sofaset

De luxe Midori sofaset is extra comfortabel door de hoge, schuine rugleuningen. De mooie kussens voelen zacht aan en door de Spun Acrylic stof behouden ze een zeer hoge kleurechtheid en zijn ze vuil- en vlekafstotend. Door de losse stoelen en bank ben je met de Midori loungeset erg flexibel. Zo kan je de set op meerdere manieren plaatsen. De frisse witte kleur zorgt bovendien direct voor een zomers gevoel op het terras!

 

Yoi Midori

 

3. Sora loungeset

De Sora loungeset zorgt voor het ultieme loungegevoel! Het zwarte aluminium frame wordt gecombineerd met lichtgrijze kussens wat zorgt voor een luxe uitstraling. De kussens van deze royale loungeset zijn bovendien gemaakt van boxspring kwaliteit, waardoor deze set ook nog eens ontzettend comfortabel zit. De teakhouten accenten maken het geheel helemaal af. Leuk detail: de inlays van de tafel zijn te verplaatsen waardoor je zelf kunt spelen met de indeling.

 

Yoi Sora loungeset

Benieuwd geworden naar de collectie van Yoi? In onze winkel vind je deze drie toppers en alle andere mooie modellen. Kom langs en ervaar het comfort en de stijlvolle ontwerpen van dit leuke label!