5 tips voor het stylen van je tuinmeubel

Tuinmeubelen zijn een echte toevoeging aan je tuin, balkon of terras. Het creëert niet alleen een heerlijke plekje om buiten te zitten, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Door accessoires toe te voegen aan je tuinmeubel, geef je het net die persoonlijke touch. Maar hoe kun je tuinmeubelen op een leuke manier aankleden? En wat zijn de trends van 2018? Wij geven je 5 inspiratiebeelden en tips voor het stylen van je tuinset. Zo laat je jouw tuinmeubelen nog meer spreken.

 

1. Natuurlijk en warm

Hout en antraciet, een combinatie die we veel in de collecties van 2018 zien terugkomen. Niet gek ook, want deze stoere en natuurlijke mix staat erg mooi in de tuin en is bovendien met veel kleuren en stijlen te combineren. Kies in je in de accessoires voor warme tinten, zoals terracotta en combineer je deze met weelderige planten, dan creëer je een robuuste, maar toch intieme sfeer. Perfect voor sfeervolle zomeravonden!

 

Natuurlijke accessoires tuinmeubelen.jpg Natuurlijke tuinaccessoires.jpg

2. Zomers wit

Op zoek het echte Ibiza-gevoel in je tuin? Ga dan eens voor volledig wit! Witte accessoires geven direct een frisse en zomerse uitstraling en vallen nog meer op in een groene omgeving. Zet een muziekje op, schenk een drankje in en geniet van de gezellig Ibiza-sfeer in je eigen tuin!

 

Tuinaccessoires wit.jpg Witte tuinaccessoires.jpg

3. Groen, groener, groenst

De trend die natuurlijk niet mag ontbreken in dit lijstje: groen! Dit jaar een echte musthave in het interieur, maar zeker ook voor buiten! Groen is de kleur die zorgt voor kalmte en past daardoor perfect bij het ontspannen buitenleven. Gecombineerd met stevig vlechtwerk en grote houten elementen brengt groen geborgenheid op je terras.

 

Groene tuinaccessoires.jpg Groene tuinmeubelen.jpg

4. Kleurrijke accenten

Een tuinmeubel is een aankoop waar je vaak meerdere jaren plezier van wilt beleven. Om deze reden is het verstandig om te kiezen voor een meubel met neutrale, tijdloze kleuren. Met verschillende kleurrijke accenten kun je het meubel toch gemakkelijk een andere uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke kussens in de bank of een weelderig veldboeket op de bijzettafel.

 

Accessoires kleur.jpg Kleurrijke accessoires tuinmeubelen

5. Sfeervol dineren

Lekker lang tafelen op een fijne zomeravond wordt nog gezelliger met een mooi aangeklede tafel. Kies bijvoorbeeld voor een extra zomers servies met frisse kleuren als groen en geel  of ga voor een sfeervolle warme look met aardewerk in wit en grijstinten.

 

Tuinmeubelen voor sfeervol tafelen.jpg Sfeervol dineren in de tuin.jpg

 

Benieuwd hoe je jouw tuinmeubel een persoonlijke look kan geven? In onze winkel vind je volop inspiratie en worden alle sets op een mooie manier gepresenteerd. Hier vind je leuke sierkussens, hippe vloerkleden en gezellige gashaarden.