Summer Sale 2019

Bij de tropische temperaturen van de afgelopen dagen verlang je nog meer naar een heerlijke plek in de tuin. Een comfortabele loungebank waar je languit op kan relaxen of een prachtige diningset waaraan je kan genieten van de zwoele zomeravonden. Ben jij nog op zoek naar dat ene tuinmeubel? Dan hebben wij goed nieuws! Een aantal toppers uit onze collectie zijn nu namelijk extra voordelig geprijsd! Wij laten je graag een selectie zien van de eerste Sale-items.

 

1. Chicago - Beach 7 - antraciet en wit

In de Chicago loungeset van Beach 7 geniet je comfortabel van de zon! Deze hippe platform set is modern maar tegelijkertijd sfeervol door de houten inleggers. De royale, kleurvaste kussens zijn niet alleen comfortabel, maar ook water- en vuilafstotend. De Chicago loungeset is verkrijgbaar in stijlvol antraciet en fris wit.

 

Van 1199,- voor 995,-!

 

Chicago loungeset Beach 7

 

2. Premium loungeset - 4 Seasons Outdoor 

De Premium loungeset van 4 Seasons Outdoor is een echte eyecatcher in de tuin. Deze bijzondere loungeset is ontworpen door Hugo de Ruiter en valt op door het retro design. De sierlijke vormen en subtiele details zorgen voor een leuke mix van excentrieke elementen en tijdloze klasse. Vergeet daarbij niet de royale loungekussens en het heerlijke comfort!

 

Van 1950,- voor 1599,-*

 

Premium loungeset 4 Seasons Outdoor

* Bij samenstelling: 2x tweezitter rechts, 1x tweezitter links, 1x cool coffeetable met afmeting 110 bij 59 cm

 

3. Oberon - Beach 7

Het ontwerp van de hippe Oberon diningstoel van Beach 7 is gebaseerd op het design van bekende luxe diningstoelen, maar dan voor een vriendelijke prijs. Het hippe zwarte rope combineert prachtig bij diverse diningtafels en is daarnaast erg comfortabel en onderhoudsvriendelijk. 

 

Van 99,- voor 59,95

 

Oberon diningset Beach 7

 

4. Elos dining - Suns 

Door het stoere, comfortabele rope past de Elos diningchair helemaal binnen de laatste materiaaltrends. Dit weersbestendige touw is erg onderhoudsvriendelijk en geeft een mooie natuurlijke uitstraling. Doordat de stoel stapelbaar is, berg je hem eenvoudig op. De Elos dining chair is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Ook erg leuk om verschillende kleuren met elkaar te mixen!

 

Van 89,- voor 69,-

 

Suns Elos diningchair

 

Deze sale toppers zijn uit voorraad leverbaar en te zien in onze ruime showroom. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!