De nieuwe Suns lifestyle collectie

Binnen wordt buiten! De tuin is dé plek waar je op lange zomerdagen de meeste tijd doorbrengt. Met de nieuwe lifestyle collectie van Suns creëer je ook op je terras een heerlijke sfeer! In deze blog laten we je graag de nieuwe vloerkleden, kussens, poefen, lampen en vazen zien die wij aan onze collectie hebben toegevoegd. De items zijn duurzaam, weersbestendig en sluiten naadloos aan op de laatste interieurtrends!

 

Vloerkleden

Een vloerkleed is de perfecte aanvulling voor bij je tuinset. Het brengt direct sfeer en geeft ook op het terras het heerlijke comfortabele gevoel van binnen. De Suns vloerkleden zijn bestand tegen hitte, kou regen en wind en voelen daarnaast heerlijk zacht aan. De kleden zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen en zijn kleurvast. Een duurzame keuze die je ook prima in je interieur kan gebruiken!

 

Buitenkleed SunsSUNS Venote vloerkleed buiten

Kussens en poefen

Met de kussens en poefen van Suns creëer je gemakkelijk je eigen stijl! De aangename kleuren en leuke vormen geven een speelse en stijlvolle finishing touch aan je meubel. Net als de vloerkleden, zijn ook de kussens en poefen van duurzame materialen gemaakt. Dit maakt ze bovendien erg sterk en comfortabel. De kussens zijn ook erg geschikt voor jouw interieur. Zo kan je jouw favoriete woonstijl zowel binnen als buiten goed laten terugkomen!

 

Suns poef

Tuin- en terrasverlichting

Meet Mr. & Mrs. Solar: de nieuwe buitenlampen van Suns! Deze stijlvolle lampen werken op zonne-energie, waardoor je geen rekening hoeft te houden met een stroompunt. Ervaar de ultieme vrijheid en maak zelfs een volledig draadloos lichtplan! De lampen hebben prachtige designs, verschillende standen en kunnen tot wel 18 uur achter elkaar branden. Schijnt de zon wat minder? Geen probleem! Met de bijgeleverde USB-kabel laad je de lampen ook op donkere dagen gemakkelijk op. 

 

Suns staande buitenlamp Suns verlichting

Vazen

De hippe Vasi vazen kan je met een gerust hart buiten laten staan. Het lichte aluminium en de solide kleurcoating zorgen ervoor dat de vazen prima tegen een regenbui kunnen. Het ‘dented’ design geeft een speelse look en door de verschillende maten en kleuren kan je de vazen lekker mixen! Net zoals de andere items uit de Suns lifestyle collectie staan deze vazen ook prachtig binnenshuis!

 

Suns vaas groenSuns vaas

 

Wil je optimaal genieten van het buitenleven en ook op je terras de knusse sfeer van binnen terug laten komen? Bekijk dan in onze winkel de nieuwe uitgebreide lifestyle collectie van Suns! In onze ruime showroom kun je de verschillende stijlen bekijken en gemakkelijk inspiratie opdoen!