Compacte loungestoelen met een opvallend design!

In een lekkere loungestoel kan je helemaal tot rust komen. Een loungestoel is niet alleen comfortabel, maar ook flexibel in gebruik en bovendien een leuke en opvallende aanvulling bij een loungeset. Bij een loungestoel wordt vaak gedacht aan een massief meubel, maar er zijn ook compacte varianten met een opvallend design. In deze blog laten wij je een aantal leuke exemplaren uit onze collectie zien!

 

1. Moni - Suns 

De Moni stoel van Suns is een leuke loungestoel die opvalt door het eigenwijze ontwerp. Het slanke stalen frame heeft een speelse look en de eigenzinnige vorm van de zitkuip zorgt voor een prettige zithouding. De Moni stoel sluit door het gebruik van rope (weerbestendig touw) helemaal aan bij de laatste trends. Met een lekker kussentje is de stoel helemaal compleet!

Moni relaxchair grey

 

2. Amy - Max & Luuk

Een opvallende verschijning op het terras of balkon is de Amy loungestoel van Max & Luuk. De Amy stoel bestaat uit een gegalvaniseerd stalen (roestwerend) frame met daaromheen lavakleurig fiber. Hierdoor is de stoel goed geschikt om het hele jaar buiten te blijven. Een leuk model dat mooi combineert met bijvoorbeeld een teakhouten bijzettafeltje.

Amy loungestoel

 

3. Bella - Max & Luuk

Deze compacte lichtgewicht loungestoel is gemakkelijk in gebruik en zit bovendien heerlijk. Het rope dat gebruikt is bij de Bella stoel geeft een eigentijdse uitstraling en is bovendien zodanig gevlochten voor een comfortabele zit. Combineer met het bijpassende zitkussentje voor een ultiem loungegevoel.

Bella loungestoel

 

4. Elos - Suns

De Elos loungestoel is een speelse en charmante stoel voor heerlijk ontspannen momenten. De stoel bestaat uit een frame van staal gecombineerd met touwwerk voor een zomerse uitstraling. Dankzij het soepele touwwerk geeft de stoel veel zitcomfort waardoor een kussen niet nodig is. 

Elos loungechair

 

5. Faros - Suns

Een heerlijke loungestoel waarin je heerlijk kan wegdromen tijdens lange zomerse dagen. De Faros stoel van Suns heeft een slank stalen frame met zacht touwwerk en een hoge rugleuning voor extra steun in de rug. Gecombineerd met de royale all-wheater kussens is dit compacte stoel met extra veel comfort!

Faros loungestoel

 

Wil je graag een van deze compacte loungestoelen zelf proberen? Ervaar het comfort en het gebruiksgemak van deze en andere modellen in onze ruime showroom